2022-02-15 21:02:59
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ 01/22
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)
 
м. Київ                                                                                                   09 лютого 2022 року
вул. Авіаконструктора Антонова, 5  
Початок засідання – о 15.00 годині
У зв`язку з Карантином(коронавірус COVID-19) в Україні, засідання проводиться в режимі телефонної конференції.
Присутні: в режимі телефонної конференції Голова СТК – Ленець І. А., Відповідальний секретар Тодоренко В. П.,  Виконавчий директор Дзюбенко Є. В.,  Голова Колегії Суддів Болілий С. М..
Ленець І. А. – При обговоренні приймають участь четверо членів СТК, один в режимі телефонної конференції, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.                                                      
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П..
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П..
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
  1. Про призначення місця та термінів проведення чемпіонату України (Baseball 5).
 
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК ФБСУ затверджує місце та терміни проведення чемпіонату України (Baseball 5) 19-20.02.2022 року в м. Кропивницький на базі спортивного манежу ОСДЮШОР-2, день приїзду – 18.02.2022 року. Змагання будуть проводитись у двох категоріях U 15 та дорослі команди. Головним суддею змагань призначено        Шанцову Оксану Віталіївну. Приймаюча сторона, як організатори мають виконати вимоги Положення «Про обов’язки господаря туру, турніру, матчу, змагань, що проводиться ФБСУ» і виконати всі технічні умови по параметрам розмітки та огородження ігрового майданчика для змагань, також допомоги з розміщенням команд-учасниць та суддів, також дотримуватись виконання санітарно-епідеміологічних норм: забезпечити місце проведення та учасників змагань засобами гігієни: антибактеріальною речовиною, серветками, масками. Про рішення СТК ФБСУ проінформувати керівників команд-учасниць, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.