2020-08-19 21:48:31
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ 25
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)
 
м. Київ                                                                                               19 серпня 2020 року
вул. Авіаконструктора Антонова, 5  
Початок засідання – о 15.00 годині
У зв`язку з Карантином(коронавірус COVID-19) в Україні, засідання проводиться в режимі телефонної конференції.
Присутні: Голова СТК – Ленець І. А., Виконавчий директор Дзюбенко Є. В., Відповідальний секретар Тодоренко В. П.,  в режимі телефонної конференції Голова Колегії Суддів Болілий С. М..
Ленець І. А. – При обговоренні примають участь четверо членів СТК, один в режимі телефонної конференції, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.                                                      
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П..
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П..
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
  1. Розгляд питання про перенос ігор VI туру чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга, Дивізіон «А» у парі «Соколи-ОДЮСШ «Спартак» м. Чернівці – «АТМА» Київська область.
  2. Про призначення місця проведення III з’їздного туру чемпіонату України по софтболу, Вища Ліга, Дивізіон «Б» 04-06.09.2020 року.
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК ФБСУ затверджує перенесення термінів проведення ігор VI туру чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга, Дивізіон «А» у парі «Соколи-ОДЮСШ «Спартак» м. Чернівці – «АТМА» Київська область з 22-23.08.2020 року на 26-27.09.2020 року. Також рекомендує керівникам команд «Соколи-ОДЮСШ «Спартак» та «АТМА» розглянути питання про проведення спільного туру (I «перенесеного» та VI туру) в терміни 25-27.09.2020 року та подати дану пропозицію на затвердження СТК ФБСУ. Про рішення СТК ФБСУ проінформувати керівників команд-учасниць, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.

ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК ФБСУ затверджує проведення III з’їздного туру чемпіонату України по софтболу, Вища Ліга, Дивізіон «Б» 04-06.09.2020 року у м. Суми з гарантуванням господарями змагань виконання взятих на себе зобов’язань згідно вимог Положення про господаря змагань (туру, турніру, матчу, змагань), що проводяться ФБСУ з урахуванням вимог у зв`язку з Карантином SARS-CoV-2 (коронавірус COVID-19) в Україні, надати засоби особистої гігієни: антисептичні речовини, серветки. Про рішення СТК ФБСУ проінформувати керівників команд-учасниць, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.