2020-06-24 21:02:09
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 13
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)
 
м. Київ                                                                                           24 червня 2020 року
вул. Авіаконструктора Антонова, 5  
Початок засідання – о 16.00 годині
У зв`язку із обмежувальними та карантинними  заходами щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні, засідання проводиться в режимі телефонної конференції.
В телефонному режимі: Голова СТК – Ленець І. А., Виконавчий директор Дзюбенко Є. В., Відповідальний секретар Тодоренко В. П., Голова Колегії Суддів Болілий С. М..
Ленець І. А. – При обговоренні примають участь четверо членів СТК, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.  
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П..
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П..
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
1. Про перенос ігор чемпіонату України з бейсболу, Вищав Ліга, Дивізіон «Б», Перша підгрупа, I тур (27-28.06.2020 року) між командами  «Джмелі-East Side» - «Вест Сайд» та у Дивізіоні «А» I тур (04-05.07.2020 року) між командами  «АТМА» - «Соколи-ОДЮСШ «Спартак».  
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили:
1. У зв’язку з підозрою на COVID-19, гравця команди «Вест Сайд» Бібікова Володимира, СТК ФБСУ затверджує перенос ігор чемпіонату України з бейсболу, Вищав Ліга, Дивізіон «Б», Перша підгрупа, I тур (27-28.06.2020 року) між командами  «Джмелі-East Side» - «West Side» на час поки цей гравець не пройде тестування та СТК ФБСУ не отримає офіційного результату дослідження.
2. У зв’язку з підозрою на COVID-19, гравця команди «Вест Сайд» Бібікова Володимира, який мав контакти з гравцями команди «АТМА», СТК ФБСУ затверджує перенос ігор чемпіонату України з бейсболу, Вищав Ліга,  Дивізіон «А», I тур (04-05.07.2020 року) між командами  «АТМА» - «Соколи-ОДЮСШ «Спартак» на час поки гравець команди «Вест Сайд»  Бібіков Володимир не пройде тестування,  та гравці команди «АТМА», котрі контактували з ним, теж мають пройти тестування на COVID-19 та СТК ФБСУ не отримає офіційних результатів досліджень.
3. Про рішення СТК ФБСУ проінформувати керівників команд-учасниць, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.