2017-08-23 18:20:05
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ 11
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)       
 
м. Київ                                                                                                           22 серпня  2017 року
вул. Фролівська, 1/6  
Початок засідання – о 13.00 годині
Присутні: Голова СТК  Ленець І. А.,  в режимі телефонної конференції Лизогубенко В. П., в режимі телефонної конференції Голова Колегії Суддів      Профатілов С. С..
Запрошені: Відповідальний секретар ФБСУ  Тодоренко В. П., представник команди «Вест Сайд» м. Рівне - Бібіков В.. Представник команди «Сумські Ворони» (м. Суми) - відсутній. При повторному голосуванні присутні представник команди «Вест Сайд» м. Рівне – (надано право) Тодоренко Василю і представник команди «Сумські Ворони» (м. Суми) – Шевченко Олександр.
При проведенні засідання двоє членів СТК будуть працювати в режимі телефонної конференції, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.                                                      
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П.
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П.
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
1. Розгляд питання стосовно проведення жеребкування по визначенню місця  проведення фіналу чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга, Дивізіон «Б» та термінів проведення, в тому числі розіграшу V-VI місця. 
2. Розгляд питання про призначення місця проведення фінальної частини чемпіонату України з бейсболу серед кадетів (U15).
3. Розгляд питання про призначення місця проведення III з’їздного туру чемпіонату України з софтболу, Вища Ліга, Дивізіон «А».
4. Розгляд питання про призначення місця та термінів проведення фінальної частини чемпіонату України з софтболу серед дівчат.
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили:
По-перше - шляхом повторного жеребкування обрано місто Суми для проведення  02-03.09.2017 року фіналу чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга, Дивізіон «Б». Додаток №1 до протоколу засідання СТК №10-17 від 22.08.2017 року – додається;
По-друге - шляхом жеребкування місто Харків обрано місцем проведення розіграшу фіналу чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга, Дивізіон «Б» 17.09.2017 року за V-VI місця. Додаток №2 до протоколу засідання СТК №10-17 від 22.08.2017 року – додається. Довести цю інформацію до керівників команд-учасниць та розмістити її на сайті ФБСУ. ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК затверджує проведення фінальної частини чемпіонату України з бейсболу серед кадетів 19 – 22.09.2017 року в м. Києві. Довести цю інформацію до керівників команд-учасниць та розмістити її на сайті ФБСУ.
Ленець І. А. – Переходимо до розгляду третього питання.

ПО ТРЕТЬОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК затверджує проведення III з’їздного туру чемпіонату України з софтболу, Вища Ліга, Дивізіон «А» 08-10.09.2017 року в м. Кропивницькому. Довести цю інформацію до керівників команд-учасниць та розмістити її на сайті ФБСУ.
  
ПО ЧЕТВЕРТОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК ФБСУ затверджує проведення фінальної частини чемпіонату України з софтболу серед дівчат (U13) у м. Львові з 12-14.09.2017 року. Довести цю інформацію до керівників команд-учасниць.